Thursday, November 29, 2012

Instagram.




Ok dah lama tak update blog..

Sejak akhir-akhir ni sangat busy..
Busy bergosip di forum CARI.. Hahaha!
Busy tengok astro dekat Astro On The Go..
Busy tengok movie dekat Cerita Master.. *click untuk pergi ke website tersebut*..
Dan yang paling penting.. Busy dengan Instagram!!!!!


Baru create account.. Agak ketinggalan zaman disitu.. Ehehe..
Di bawah ini adalah punca-punca utama saya create account instagram.. (T.T)

Status FB saya...
Agak keji la punca-punca saya create account ni.. Hahahaha! *malu*
Tapi selepas create account Instagram, barulah saya tau..
Bukan gambar-gambar abe Remy jer yang ada...
Rupanya ada berbilion-bilion gambar dalam tu..

Suka sangat tengok gambar-gambar dalam instagram tu..
Maksud saya disini, saya suka tengok gambar-gambar yang diorg post dalam instagram.. *bukan gambar remy jer*
Cantik sangat keindahan yang Allah berikan dalam dunia ni.. *ok ini termasuk remy ishak* LoL!

Ini adalah page saya di instagram..

CikBayam

Saya akan gilakan instagram sampai la saya bosan.. Hahah!
Ok itu saja.. Bye..


Nota Kaki: Nak kamera Tough Olympus yang boleh masuk air tu.. Huhuhu...


3 comments: